PARHAIMMAT SARJAT IKINÄ

Rakastan sarjojen katsomista yli kaiken! En juurikaan koskaan katso elokuvia ja jos katson niin lopetan lähes aina elokuvan katsomisen kesken ja siirryn takaisin sarjojen pariin. Päätinkin kertoa tässä postauksessa parhaimmat sarjat kautta aikojen!

parhaimmat sarjat

Mun suosikkisarjat (näihin sarjoihin et pety, ainakaan toivottavasti):

-Outlander (Netflix)

En juurikaan välitä historiallisista sarjoista, mutta tämä sarja on aivan älyttömän hyvä. Päähenkilö Claire joutuu loukkuun 1743 vuoteen ja yrittää parhaansa mukaan selvitä tuon ajan kamalista koettelemuksista. Sarja sisältää myös paljon intohimoa sekä romantiikkaa.

Haluan kuitenkin varoittaa siitä, että tämä sarja sisältää todella ahdistavia ja inhottavia kohtauksia. En ahdistu kovinkaan helposti elokuvista tai sarjoista, enkä ole ikinä joutunut kelaamaan inhottavien kohtauksien ohi. Tässä sarjassa olen kuitenkin joutunut käyttämään kelausnappia pariinkiin otteeseen. Joten jos ahdistut helposti elokuvista/sarjoista, en välttämättä suosittele katsomaan tätä.

 

-Queen of the South (Netflix)

Mua hämmentää, että miksi tämä sarja ei ole saavuttanut suurempaa suosiota. Tää sarja on aivan loistava sarja ja täynnä jännitystä. Päähenkilö Teresan poikaystävä joutuu murhatuksi, jonka seurauksena Teresa joutuu pakotettuna työskentelmään kartellille.

 

-Greyn Anatomia (Viaplay)

Greyn Anatomia on aivan ihana sarja, jonka tapahtumat perustuvat sairaalaan. Sarja sisältää draamaa, romantiikkaa sekä komediaa. Ymmärrän, että leikkauskohtaukset saattavat inhottaa. Muakin inhotti alussa, mutta totuin niihin hyvinkin nopeasti ja aloin jopa tykkäämään leikkauskohtauksista loppujen lopuksi.

 

-Black Mirror (Netflix)

Black Mirror sarja sijoittuu tulevaisuuteen ja siinä tarkastellaan tulevaisuuden teknologiaa ja sen vaikutuksia yhteiskuntaan. Jokaisessa jaksossa on eri näyttelijät sekä erilainen juoni. Jaksot jäivät usein mietityttämään paljonkin katsomisen jälkeen.

 

-Quicksand (Netflix)

Ruotsalaisessa koulussa tapahtuu kouluammuskelu, josta syytetään nuorta tyttöä. Voimakas sekä tunteita herättävä sarja.

 

-Orange Is the New Black (Netflix)

Toivottavasti et ole missannut tätä huippusarjaa. Sarjassa Piper Kerman joutuu naisvankilaan hänen entisen tyttöystävän huumerikoksen takia. Luvassa on ihmissuhdekuvioita, rakkautta, draamaa sekä komediaa.

 

-Shameless, Amerikkalainen versio

Tämä sarja on yksi parhaimmista sekä hauskimmista sarjoista mitä olen katsonut! Sarjassa käsitellään esimerkiksi köyhyyttä ja alkoholismia. Perheen vanhin lapsi joutuu huolehtimaan viidestä sisaruksesta, koska perheen isä nuokkuu todennäköisesti baarissa tai ojassa sammuneena. En ole varma löytyykö tätä enää Suomen netflix-valikoimasta.

 

-Rahapaja (Netflix)

Tässä sarjassa ideana on ryöstää Espanjan kuninkaallinen rahapaja. Sarjaan sekoittuu myös panttivangit ja romanssit, mikä tietenkin laittaa pakkaa vähän sekaisin.

parhaimmat sarjat

Voimakkaat, jännittävät sekä ahdistavat sarjat:

-The Fall (Netflix)

Rikostutkija yrittää saada kiinni perheenisää (Näyttelijänä Fifty Shades of Grey sarjasta tuttu Jamie Dornan) , joka on sarjamurhaaja. Sarja on todella jännittävä sekä ahdistava.

 

-Bates Motel (Netflix)

Tämä sarja on todella hyvä ja jännittävä sarja, mutta mitä pidemmälle sarjaa mennään niin sitä ahdistavammaksi se muuttuu. Sarjassa käsitellään erittäin rankkoja aiheita ja se perustuu Psyko- elokuvaan. Norman Bates ja hänen äitinsä muuttavat uudelle paikkakunnalle, jossa he avaavat uuden motellin. Sarjassa käsitellään esimerkiksi Normanin sairaalloista suhdetta äitiinsä. En suosittele tätäkään sarjaa herkimmille katsojille.

 

-Dirty John (Netflix)

Sarjassa perheenäiti löytää uuden miehen, joka paljastuukin sarjahuijariksi. Kyseinen sarja on tositapahtumiin perustuva ja aiheesta löytyy myös dokumentteja.

 

-How to get Away with Murder (Netflix)

Asianajaja vetää yliopistolla rikosoikeuden perusteiden kurssia, josta hän valitsee viisi oppilasta yritykseensä. Hän ja oppilaat yrittävät löytää todisteita yrityksen asiakkaiden syyttömyydestä. Oppilaat kuitenkin sotkeutuvat itse mukaan murhaan ja seurauksena onkin aikamoinen soppa.

 

-You (Netflix)

Tätä sarjaa kohtaan mulla oli paljon ennakkoluuloja, mutta loppujen lopuksi sarja paljastui todella hyväksi. Sarjan päähenkilö Joe rakastuu Guinevere Beckiin, jota hän alkaa pakkomielteisesti stalkata sosiaalisen median avulla.

 

-Mindhunter (Netflix)

Minhunter perustuu aikaan, jolloin FBI kehittää profiilia sarjamurhaajille. FBI- agentit tutkivat sarjamurhaajien mieltä ja motiiveja. Sarjassa käsitellään myös tunnetuimpia sarjamurhaajia ihan oikeasta elämästä. Sarja sopii erinomaisesti henkilölle, joka on kiinnostunut psykologiasta ja erityisesti rikollisen mielestä.

 

-Blacklist (Netflix)

Blacklist on rikossarja, jossa kuuluisan rikollisen Raymond Reddingtonin avulla FBI ottaa kiinni lukemattomia rikollisia.

 

-Safe (Netflix)

16- vuotias tyttö katoaa äitinsä kuoleman jälkeen. Juoni on todella ovela ja sarjassa on erinomaisia käänteitä. Sarjassa pääset myös ihailemaan Michael C. Hall:n näyttelemistä, joka on tuttu Dexteristä.

parhaimmat sarjat

Kevyttä katsottavaa:

-Good Girls (Netflix)

Tässä komediasarjassa kolme perheenäitiä ajautuvat väärille teille huonoin seurauksin.

 

-Sex Education (Netflix)

Kun näin tämän sarjan niin totesin, että en tule ikinä katsomaa kyseistä sarjaa. Loppujenlopuksi kuitenkin päädyin katsomaan kyseisen sarjan ja se osoittautui todella hyväksi. Sarja kertoo nuoresta pojasta, joka tutustuu omaan seksuaalisuuteensa. Asiaa ei helpota se, että nuoren pojan äiti on seksuaaliterapeutti.

 

-Dead to Me (Netflix)

Kyseinen sarja on traaginen komedia, jossa perheenäiti menettää miehensä. Joku ajoi miestä päin ja pakeni. Perheenäiti yrittääkin kaikin voimin selvittää, että kuka oli kolarin takana. Sarja on myös täynnä jännittäviä käänteitä.

 

-Moderniperhe (Netflix)

Mulla oli suuret ennakkoluulot tästä sarjasta, mutta se osoittautuikin todella hyväksi. Moderniperhe on erittäin hauska komediasarja, jossa seurataan kolmea hyvin erilaista perhettä ja heidän kommeluksiaan.

parhaimmat sarjat

Siinä ne aikalailla olikin! Jos sulla tulee mieleen joitain hyviä sarjoja, jotka eivät löydy listalta niin kerro ihmeessä kommenteissa.♡

Jätä kommentti!

avatar