OLIN KIPEÄNÄ – SAIN POTKUT

Kyllä, luit oikein. Palataan ajassa muutama päivä taaksepäin, kun heräsin aamulla ja olo oli erittäin huono. Yritin kyllä kovasti mennä töihin, mutta olo oli niin tukala, että en vain pystynyt lähtemään. Tietenkin ilmoitin asiasta välittömästi. Koen aina suurta omantunnon tuskaa, jos joudun jäämään töistä kotiin. Omantunnon tuskissani mä sitten lähetin vielä perään viestiä, että mikäli särkylääke auttaa niin voin tulla parin tunnin päästä töihin. Vastaukseksi sain kuitenkin, että lepää vain kotona.

Muutama tunti kului ja sain viestin työnantajalta. Hän kehotti mua lepäämään vielä seuraavankin päivän ja sitten hän ilmoitti olevansa yhteyksissä muhun mun tulevista vuoroista. Olin erittäin hämmentynyt kyseisestä viestistä. Sitten työnantajani lähetti vielä viestiä, että voin tulla käymään seuraavana päivänä ”hakemassa kimpsuni ja kampsuni”. Kyselin sitten vielä perään, että tulenko tekemään merkatut vuoroni, vaikka olihan peli aikalailla jo pelattu. En saanut koskaan vastausta viestiini ja oikeastaan meidän keskustelu jäi siihen.

Seuraavana päivänä menin jännityksen vallassa käymään työpaikalla. Työnantajani ei edes tervehtinyt mua ja käveli vain ylimielisesti ohitseni. Olin järkyttynyt! Kuinka lapsellista. Mä sitten kävin hakemassa kimpsuni ja kampsuni, jonka jälkeen lähdin lätkimään työpaikalta. Olin niin hämmentynyt, että mua vaan lähinnä nauratti koko tilanne.

Toinkin vähän esille viime postauksessani, että millainen työpaikkani oikein oli. Työpaikkani oli tosiaankin karsea. En juurikaan koskaan sano ketään ihmistä ylimieliseksi, mutta täytyy kyllä sanoa, että mun työnantaja oli suorastaan ylimielinen sekä töykeä. Työnantaja teki itsekin töitä kyseisessä paikassa. Musta tuntui siltä, että aina kun työnantaja oli paikalla niin työntekijät olivat varpaillaan sekä erittäin varovaisia liikkeissään. Jos kysyin työnantajalta jotakin niin saatoin saada takaisin vain suuren huokauksen, silmien pyörittelyä, lauseen voi hyvä luoja, enkä edes vastausta kysymykseeni.

Muistan, kun jo haastattelusta mulla jäi työpaikasta vähän outo maku suuhun. Lisäksi heti ensimmäisen työpäivän jälkeen mulla oli todella surkea fiilis ja pohdin, että kannattaako mun jäädä kyseiseen paikkaan töihin. Ei työstä kuulu tulla niin voimakasta ahdistusta, mitä mulle tuli kyseisestä työstä. Ainut syy miksi jäin työpaikkaan oli se, että pelkäsin jääväni työttömäksi. Näin jälkikäteen mietittynä kyseinen ajatus tuntuu naurettavalta, sillä samoihin aikoihin kun aloitin työt niin sain toisen työtarjouksen eräästä toisesta paikasta. Kyllä se vaan niin on, että pitäisi kuunnella omia vaistoja, koska useimmiten ne omat vaistot ovat oikeassa. Eikä mikään työ ole sen arvoista, että olo on tukala joka ikinen päivä ja töihin meno ahdistaa jo edellisenä iltana.

Oikeastaan lähdettyäni kyseisestä työpaikasta, sain töitä heti seuraavana päivänä siitä toisesta paikasta, josta tarjottiin mulle töitä jo silloin aikaisemminkin. Olen nykyään ravintolassa jäätelönmyyjänä. Sinänsä aika hauska sattuma, sillä olen ollut jäätelökioskilla viimeiset neljä kesää ja viime kesän jälkeen ajattelin, että ehkäpä tämä nyt sitten oli viimeinen kerta jäätelönmyyjänä.

Olen kuitenkin niin iloinen uudesta työpaikastani. Tuttua hommaa sekä mukavat työkaverit. Lisäksi mun pomo on ehkä paras tyyppi ikinä! Se on niin symppiksen oloinen isoilla nappisilmillään, haha.

Ihanaa, kun asiat taas järjestyivät. Pääsin surkeasta työpaikasta pois ja sain hyvän työpaikan tilalle. Lisäksi päästiin meidän karseasta Airbnb- asunnosta pois, saatiin rahat takaisin ja päästiin aivan ihanaan uuteen asuntoon. (Muutamat muuten kysyivät, että oliko se karsea Airbnb- asunto sama, minkä kuvasin videolla niin ei ollut.)

Nyt kun asiat alkoivat taas rullaamaan niin ei ole enää läheskään niin kova koti-ikävä ja kulttuurishokkikin on helpottanut. Olisi ihanaa kuulla kommenteissa, että mitä Suomeen kuuluu. Jos siellä ruudun toisella puolella on joku muu ulkomailla asusteleva tyyppi niin kerro ihmeessä sun kuulumiset!

Mun Instagramissa @hennasaraa on tällä hetkellä arvonta, josta voi voittaa 50€ lahjakortin Junkyardille. Kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa!

Jätä kommentti!

avatar