LOPPUKESÄN ÄMPÄRILISTA

Voin myöntää, että mun on pitänyt jo loppukeväästä tehdä summer bucket list postaus, mutta sen tekeminen on vain venynyt ja venynyt. Katsoin kuitenkin jokunen aika sitten kalenteria ja järkytyin, että nythän eletään jo puolessa välissä kesää. Sitten totesin, että nyt on pakko kirjoittaa loppukesän bucket list eli miten aiomme viettää viimeiset kuukautemme Suomen puolella.

Mulla on oikeastaan ollut ihana kesä jo takana. Sain ylioppilaslakin päähän, kävimme Espanjassa sekä olen nähnyt ystäviä. Paljon on kuitenkin suunnitelmia vielä tulossa. Ei muuta kuin tervetuloa meikäläisen kesän ämpärilistan pariin. Näin suomalaisittain.

Käy suppailemassa. Tää oli oikeastaan jo mun viime kesän bucket listassa, mutta se vähän jäi. Päätinkin yrittää uudestaan, jos tänä kesänä saisi aikaiseksi mennä suppailemaan. Mulla on kuitenkin vähän sellainen kutina, että suppailu jää taas toteuttamatta. Aina pitää kuitenkin yrittää!

Mene Tammerfesteille. Mulla oli alunperin tarkoituksena, että en mene festareille tänä kesänä. Festareilla käyminen on kuitenkin sen verran kallista touhua. Päätettiin sitten kuitenkin erään ystäväiseni kanssa, että mentäisiin yhdeksi päiväksi Tammerfesteille. Olenkin äärimmäisen innoissani tulevista festareista, joihin on enää parisen viikkoa aikaa.

ED SHEERANIN KEIKKA! Vitsit olen odottanut niin kauan, että näen Ed Sheeranin. Vihdoin se tyyppi tulee Suomeen ja pääsen keikalle.

Mene Tammelantorille viettään kesäpäivää. Mun on pakko mainita, että Tammelantori on yksi mun lempipaikoista koko Tampereelta. Siellä käyminen on oikeestaan perinne. Jo pienenä meillä oli tapana käydä joka kesä Tammelantorilla ja nyt ajateltiin Benjan kanssa, että voitaisiin mennä testaamaan kehuttu Ullan Grilli. Tammelantorilta pitää myös tietenkin tarttua käteen kasa mansikoita ja herneitä.

Hankkiudu eroon omaisuudesta. Tavallaan tää ajatus kauhistuttaa. Varasin kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässäni kirppispöydän ja oon siitä enemmän kuin innoissani.

Näe paljon ystäviä sekä sukulaisia. Tämä kohta on hieman hankala suhteuttaa töiden kanssa. Voi kun voisinkin pitää kuukauden loman ja vain nähdä kaikkia läheisiä.

Testaa Pispalan kahvilan brunssi. Pispalan kahvilassa on kuulemma Tampereen parhain brunssi, joten pakkohan se on käydä testaamassa viimeisinä Tampere hetkinä.

Järjestä läksiäiset. Olemme päättäneet pitää pienimuotoiset läksiäiset läheisille ystäville. Teemana toimii tietysti Australia.

Olipa kiva kirjoitella vähän rennomman tyylistä postausta. Toivottavasti säkin tykkäsit!

Ei muuta kuin ihanaa kesänjatkoa! ♡

1
Jätä kommentti!

avatar
raimo hee
Vierailija

Niin, kohta on kesä ohi, ikävä kyllä.