LENNOT OSTETTU – MINNE PÄIN AUSTRALIAA MUUTAMME?

LENNOT VARATTU - MINNE PÄIN AUSTRALIAA MUUTAMME?

Olen monta kertaa sanonut ääneen Benjalle, että ei osteta lentoja Australiaan ennen kuin lopulliset ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat. Olin mä sinänsä varma, että pääsen kirjoituksista läpi, mutta kyllä ne lopulliset tulokset vain silti jännitti. Ehkä olen kuullut liikaa kauhutarinoita, että opettajien alustavista pisteistä pisteet ovat laskeneet roimasti.

Vihdoin sainkin 15.5 tietää tulokset ja ei mennyt kauaakaan, kun päätimme vihdoista viimein ostaa lennot. Ikimuistoinen matkamme starttaakin 25.8.2019 Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Näin tarjoushaukkana löysinkin loistavaan hintaan lennot.

En usko, että kovinkaan moni ihminen nauttii lentokoneessa istumisesta. Tämä ei poikkea meidänkään kohdalla. Itse en juurikaan pysty syömään lentokoneessa ja usein saan kaupan päälle matkapahoinvointia. Benja taas ei saa nukuttua lentokoneessa. Päätimmekin sitten pitää muutaman yön välibreikin Malesiassa, sillä vuorokausi lentokoneessa ei oikein houkutellut kumpaakaan meistä.

Malesian jälkeen suuntamme jatkuukin kohti Australiaa. Harkitsimme ensimmäiseksi muuttoa Brisbaneen, mutta pitkän tutkistelun jälkeen Melbourne houkutteli meitä enemmän. En oikeastaan pidä ylipaahtavasta ilmasta ja Melbournessa on vähän viileämpää, mikä kelpaakin meikäläiselle paremmin kuin hyvin. Lisäksi Melbourne vaikuttaa kaupungilta, joka on täynnä kulttuuria ja taidetta, mikä vetää myös puoleensa. Voimmekin siis kutsua Melbournea tulevaksi kotikaupungiksemme!

Viikot tuntuvat menevän hurjaa vauhtia ja koko ajan alkaa jännittämään enemmän ja enemmän muuttaminen Australiaan. Oon kyllä äärimmäisen innoissani, mutta ainut asia mikä tietenkin mietityttää, on läheiset ihmiset. Viime aikoina on alkanut tulemaan painetta siitä, että pitäisi nyt hirveästi nähdä kaikkia läheisiä, koska en näe heitä sitten pitkään aikaan. Mutta työt ja muut kiireet eivät loppujen lopuksi jätä hirveästi aikaa. Onneksi tässä nyt on kuitenkin vielä muutama kuukausi aikaa.

Ei muuta kuin hyvää kesän alkamista ja ensi viikolla tavataan uuden postauksen parissa. ♡

LENNOT VARATTU - MINNE PÄIN AUSTRALIAA MUUTAMME?

LENNOT VARATTU - MINNE PÄIN AUSTRALIAA MUUTAMME?

LENNOT VARATTU - MINNE PÄIN AUSTRALIAA MUUTAMME?

Jätä kommentti!

avatar