KUKA MINÄ OLEN?

Ajattelin vihdoista viimein esitellä vähän itseänikin, että kuka olen ja mistä tulen. Ajattelin, että mielenkiintoisin tapa esitellä itseäni olisi 20 faktaa musta, joten enjoy!

1. Olen 18- vuotias tytöntyllerö Tampereen läheltä olevasta kunnasta.

2. En ole mikään huipputason oppilas, mutta olen kyllä hyvä koulussa, jos vain haluan olla. Mun lukuaineiden keskiarvo oli seiskaluokalta päästyäni 6.9 (tämä johtui murrosiän alusta, joka johti siihen, että koulu ei kiinnostanut). Sitten kasiluokalla tajusin, että haluan mahdollisesti yliopistoon opiskelemaan psykologiaa, jonka seurauksena aloin nostamaan numeroita ja sain puolessatoissa vuodessa nostettua mun lukuaineiden keskiarvon 8.2. Tämä on varmaan isoin saavutus elämässäni.

3. Opiskelen lukiossa ja lukion jälkeen aikomuksena olisi muuttaa Hollantiin opiskelemaan, jos kaikki asiat menee niin kuin pitääkin eli lähinnä, että pääsen kouluun opiskelemaan.

4. Edelliseen haluaisin vielä lisätä, että olen aina haaveillut ulkomaille muuttamisesta. Olisin halunnut lähteä vaihtoon lukiossa ja kyllä muutamat itkut on itketty, kun en päässytkään.

5. Olen parisuhteessa maailman ihanimman ihmisen kanssa.

6. Olen harrastanut tanssia monia vuosia, mutta sitten menin kisaryhmään. Reenejä oli lähes päivittäin ja reeneissä piti aina olla hereillä ja keskittyä täysillä. Tämä söi motivaatiotani ja olen ollut aika pitkään jo tauolla tanssista ja keskittynyt muihin asioihin. Ajattelin kuitenkin vielä joskus palata tanssin pariin. (Tykkään siis ottaa harrastuksen rennossa mielessä enkä kisaamismielessä)

7. Olen todella laiha ja en liho yhtään ikinä, vaikka syön todella epäterveellisesti.

8. Edelliseen haluan vielä lisätä, että haluaisin elää terveellistä elämäntapaa. Haluaisin käydä salilla ja hankkia unelmakropan sekä syödä terveellisesti, mutta en vaan saa aikaiseksi eikä into riitä.

9. Olen todella nirso. Pidän perusruuasta, mutta yritän aina maistaa ruokaa ja sitten vasta tuomitsen.

10. Rakastan matkustelua, mutta pelkään ja jännitän ihan hirveästi lentämistä. Etenkin pitkät matkat ja vanhat lentokoneet jännittävät niin paljon, että en juurikaan pysty syömään. Mulla on myös taipumusta matkapahoinvointiin, joka lisää pelkoa. Mutta pystyn kyllä uhrautumaan lentämiselle, että näen maailmaa.

11. Rakastan olla kuvattavana! Pienenä haaveilin pääseväni malliksi. Katsoin paljon esimerkiksi Huippumalli Haussa- ohjelmaa, jonne päätin mennä sitten kun aikuistun. Ehkä se ei kuitenkaan enää ole mun tavoite. (Ainiin, leikimme myös kavereiden kanssa, että olimme malleja ja stailasimme toisiamme ja otimme kuvia.)

12.. …Mutta vaikka rakastan olla kuvattavana, en silti pidä huomion keskipisteenä olemisesta esimerkiksi suuressa porukassa, josta en tunne ihmisiä. Olen mieluummin kyseisessä tilanteessa vain hiljaa, mutta jos ihmiset on läheisiä ihmisiä niin musta tuleekin hirveä hölöttäjä.

 

13. Tykkään myös jonkinverran kuvaamisesta (vaikka myinkin just mun järjestelmäkameran pois, mutta ehkä joku päivä innostun ostamaan uuden). En kuitenkaan harrasta kuvaamista, tykkään vain ottaa omasta mielestä luovista asioista kuvia.

14. Rakastan meikkaamista ja pukeutumisesta, mutta välillä olen vain niin väsynyt, että voin hyvinkin kulkea kuukauden ilman meikkiä ja kivoja vaatteita.

15. Teen töitä tosi paljon, välillä liikaakin.

16. Oon tosi heittäytyvä ja rohkea ihminen, uskallan tarttua suuriinkin haasteisiin.

17. Olen aina tykännyt kirjoittaa tarinoita, päiväkirjaa ja muita tekstejä. Olenkin kirjoittanut blogia joskus ala-asteella, mutta siitä nyt ei luonnollisestikaan tullut mitään. Nyt päätin yrittää uudestaan!

18. Tykkään paljon kirppistelystä, tykkään myydä vaatteita ja tykkään myös ostaa vaatteita kirppiksiltä.

19. Mulla on tosi vahvat tunteet ja osaan näyttää tunteet. Jos olen iloinen niin osoitan sen hymyilemällä ja naureskelemalla, jos taas olen surullinen niin itken helposti.

20. Ja vielä viimeiseksi olen aika sotkuinen ihminen ja yritän todella parantaa tapani, mutta se on vaikeaa kun olen viimeiset 18 vuotta vain sotkenut.

 

Jätä kommentti!

avatar