HYVÄSTIT JA SUUNNITELMIEN MUUTOKSIA

Moikka täältä Gold Coastilta! Taas on tapahtunut niin paljon kaikkea, että ei meinaa itsekään pysyä perässä, että missä sitä mennään. Mistähän sitä edes aloittaisi?

AIKA HEITTÄÄ HYVÄSTIT

Kuukaudet vierivät hurjaa vauhtia ja vihdoin koittikin meidän aika vaihtaa kaupunkia. Oli aika jättää hyvästit maailman ihanimmalle kaupungille Melbournelle ja toivoa, että edessä on yhtä ihana kaupunki. Mulla on oikeastaan tällä hetkellä aika sekavat fiilikset (niin kuin aina). Melbourne ehti jo täysin vallata meikäläisen sydämen ja aika haikein mielin lähdin sieltä. Löysin todella mukavan työpaikan ja sain jo uusia ystävyksiä. Uskallan jopa väittää, että ehdin oikeasti jo vähän kotiutumaan Melbourneen.

Uudet tuulet kuitenkin puhalsivat ja olen toisaalta innoissani, että vihdoin pääsin Gold Coastille kaikista kauhutarinoista huolimatta. Jostain syystä Gold Coast jakaa paljon mielipiteitä täällä Australiassa. Yritän kuitenkin pitää ennakkoluulot matalana ja olenkin erittäin innoissani siitä, että vihdoin pääsin lämpöön. Aika kaivaa uikkarit ja aurinkorasvat laukun pohjalta! Samalla mua kuitenkin jännittää. Jännittää, että miten elämä lähtee täällä rullaamaan. Saanko töitä? Saanko kavereita? Mielessäni pyörii samat kysymykset kuin silloin, kun muutettiin Melbourneen.

SUUNNITELMIEN MUUTOKSIA

Meillä on viime aikoina muuttunut suunnitelmat aivan älyttömästi. Niinkuin jo aikaisemminkin sanoin niin en meinaa itsekään pysyä perässä, että missä mennään. Meidän piti mennä Tasmanian jälkeen Byron Baylle, mutta sitten jouduttiinkin perumaan reissu. (Avaan syitä vähän lisää tämän viikon puolella). Sitten jouduimme perumaan meidän tulevan Airbnb- asunnon ja meidän oli tarkoitus mennä hostelliin joksikin aikaa asumaan. Sitten suunnitelmat muuttuivat taas ja varattiinkin uusi Airbnb- asunto. Sitten kun istuimme bussissa kohti Gold Coastia, tuli erittäin pahoja metsäpaloja, jonka takia meidän matka tyssäsi joksikin aikaa Sydneyhyn. Tästä syystä jouduimme perumaan Airbnb- asunnon taas ja nyt elämme siinä toivossa, että saisimme rahat takaisin.

Tämän kaiken sähläyksen lisäksi saimme yhdeltä farmilta töitä, mutta jouduimme perumaan senkin, koska kyseiselle farmille kulkeminen sekä majoittuminen olisivat menneet liian hankalaksi.

Ja tässä ei edes ole vielä kaikki. Välillä reissaaminen on kyllä juuri sitä, että kaikki asiat menevät reisilleen ja pitää olla muutama varasuunnitelma taskussa. Olen vähän sellainen ihminen, että suunnittelen hirveästi asioita. Ahdistun, jos mulla ei ole suunnitelmaa ja pitäisi niin sanotusti elää hetkessä. Etenkin jos suunnitelmat menevät pieleen niin stressaannun siitä todella paljon. Siksi reissaaminen tuntuu välillä mulle todella raskaalta, vaikka sitä sisimmissäni rakastankin.

UUTISIA

Mulla on myös erittäin hyviä uutisia kerrottavana.

Ennen kuin lähdettin Tasmaniaan niin käytiin katsomassa Harry Potter and The Cursed Child. Täytyy sanoa, että kyseinen teatteri oli mahtava ja voittaa ehdottomasti kaikki elokuvat ja teatterit. Olen vieläkin hämilläni, että miten kyseinen teatteri on toteutettu. Se oli niin aidosti toteutettu, että tuli jo sellainen olo, että näki niin sanotusti aitoa taikaa. En kuitenkaan halua spoilata enempää! Jos sulla on ikinä mahdollisuutta päästä katsomaan kyseistä teatteria niin kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan. Teatteri pyörii tosiaan Lontoossa, New Yorkissa sekä Melbournessa.

Lisäksi sellainen ilmoitusluontoinen asia, että menimme kihloihin Tasmaniassa vuorten huipulla. Ollaan puhuttu iät ja ajat kihloihin sekä naimisiin menemisestä. Voisikin siis sanoa, että vihdoista viimein.

Ihanaa viikkoa ja nähdään taas!

TILAA MUN YOUTUBE-KANAVA TÄSTÄ LINKISTÄ.

Jätä kommentti!

avatar